Καλώς ήρθατε στο Ballet Arts!

Αγαπητοί Γονείς,

Η σχολή μας Ballet Arts και το προσωπικό σας εύχεται να έχετε μία όμορφη και δημιουργική χρονιά.

Η Ballet Arts είναι η σχολή που μπορείτε να εμπιστεύεστε, να νιώθετε ασφαλής και να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας εκπαιδεύεται σ’ ένα καταξιωμένο ευρωπαϊκό περιβάλλον το οποίο έχουμε προσαρμόσει στις Ελληνικές ανάγκες. Για μία επιτυχημένη εκπαίδευση, είτε στον χώρο της εκπαίδευσης είτε του χορού, τα παιδιά χρειάζονται την υποστήριξη των γονέων και της σχολής. Μία καλή συνεργασία μεταξύ εμάς και εσάς τους γονείς, θα βοηθήσει σημαντικά στην πρόοδο των παιδιών σας. Ως δάσκαλοι, μοιραζόμαστε την ευθύνη της επιτυχίας τους, αξιοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, η σχολή μας απαρτίζεται με μερικούς από τους καλύτερους δασκάλους της Ελλάδας. Στη Σχολή μας χρησιμοποιούμε τα συστήματα της RAD και της ISTD. Τα συστήματα αυτά τα έχουμε διαλέξει γιατί είναι τα πιο καταξιωμένα στο είδος τους αλλά και παγκόσμια διαδεδομένα. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες: www.rad.orq.uk and www.istd.org.uk.

Μέγιστη σημασία όμως έχει να μπορείτε να διαλέξετε τη σωστή σχολή και τους σωστούς δασκάλους. Στις επόμενες σελίδες που έχω ετοιμάσει για εσάς έχω προσπαθήσει να απαντήσω στις ερωτήσεις που μου θέτουν πιο συχνά οι γονείς.

Αφιερώστε λίγο χρόνο να ξεφυλλίσετε τις σελίδες του site μας για να γνωρίσετε καλύτερα τη σχολή μας και τους δασκάλους που θα διδάξουν τα παιδιά σας. Το προσωπικό μου κι εγώ σας ευχόμαστε μία υπέροχη και δημιουργική χρονιά!

Λίζα Κυριακίδου (Διευθύντρια)